Els nostres serveis

Disposem d’unes instal·lacions de 1.400 m2, amb un ampli taller, un equip humà especialitzat, tècnicament qualificat i en contínua formació i disposem dels mitjans de transport tècnics necessaris per tal de tenir l’èxit de resoldre qualsevol problema amb garantia i rapidesa pels nostres clients.

Servei tècnic, recanvis originals

Una màquina només es bona si el servei l’acompanya.
Aquest és el tema d’Andreas Stihl, el fundador de les motoserres STIHL. A AGRÍCOLA BERGA S.L. formem un equip de professionals que estarem encantats d’oferir-li solucions als seus treballs en agricultura, jardineria, forestal i neteja.

Entregues i recollides a domicili

Tenim vehicles preparats per venir a buscar la teva màquina en cas de no poder portar-la al nostre taller. Contacta amb nosaltres per fixar una recollida.

Màquines de substitució

Si tens a teva màquina al taller per una reparació, i la feina no pot esperar, disposem de màquines perquè sempre puguis realitzar-la.

Entrega de máquines noves

Entreguem totes les màquines a punt de funcionar. Totes disposen del seu manual d’usuari, però si vols, nosaltres et donarem les explicacions que necesitis, tant de seguretat com de funcionament.

Per a màquines voluminoses, disposem d’un servei d’entrega a domicili gratuit.

Servicio postventa

A Agrícola Berga SL, t’oferim un ampli servei post-venta: reparacions, manteniments, adaptacions de components, assessorament d’utilització, etc.

Aprofita les nostres ofertes de servei. El nostre equip de professioanls està a la teva disposició.

Finanzamiento

Con la tarjeta Stihl podréis finanzar vuestras compras hasta 6 meses sin intereses (consultad las condiciones).

Más fácil: Hasta 1800€ solamente presentando la tarjeta Stihl y el DNI.

Més còmode: No hace falta que cambiéis de banco, solo debéis domiciliar los pagos en vuestra cuenta habitual.

Més segur: Amb la garantia Stihl.

Volem resoldre qualsevol problema amb garantia i rapidesa pels nostres clients.


Disposem d’unes instal·lacions de 1.400 m2, amb un ampli taller, un equip humà especialitzat, tècnicament qualificat i en contínua formació i disposem dels mitjans tècnics necessaris per tal de tenir l’èxit de resoldre qualsevol problema amb garantia i rapidesa pels nostres clients.